Фирма Татис Груп ЕООД е официален вносител и дистрибутор за България на марките BIP Candy & Toy и JM Inacio!

Данни на фирма Татис Груп ЕООД:

Адрес: гр. София, ж.к. Младост 1А, бл. 550

ЕИК: 203793964

тел: 0888 367 002

Информация за нашите партньори:

BIP Holland B.V.

От 1987 г. BIP е световен лидер в производството на играчки придружени с бонбони, като запазва високи стандарти в продуктовите иновации, лицензните брандове, продажба и дистрибуция, придобивайки несравними познания за пазара.

BIP успешно комбинира иновативни продукти за здравословни закуски, бонбони и шоколад. Всичко се съчетава професионално, но закачливо с най-популярните лицензи на Disney. BIP е производител и дистрибутор, обединени в едно. Централният офис на BIP се намира в Нидерландия, с допълнителни офиси за продажби и логистика във Великобритания, Германия, Франция, Испания, Полша и Чехия. Освен това BIP работи съвместно с дистрибуторски партньори в много други европейски страни. Целта на BIP е страстно да снабдява света с креативни, иновативни и висококачествени продукти.

Комбинацията от креативни продукти и опаковки с водещите световни лицензирани марки прави BIP печелившата комбинация.

https://www.bip.nl/

J.M.Inacio, Lda

Компанията J. M. Inаcio е създадена през 1988 година в Португалия. Фирмата има богат опит в производството и търговията на всички видове ученически раници, несесери, спортни сакове и чанти, портмонета, куфари и играчки. Продуктовата гама е огромна и достъпна за всички клиенти. Продуктите са известни с високото си качество на изработка и огромното разнообразие.

Основната философия на J. M. Inacio е насочена в постоянното търсене и развитие на качествени продукти. Целта е всеки клиент да остане доволен, купувайки си качествен продукт от привлекателна колекция на отлична цена.

Всяка година моделите се обновяват с ново разнообразие от ученически продукти, така че J. M. Inacio винаги са в крак с пазара и модния поток. Фирмата има договори с няколко водещи лиценза като: Eastwick ®, Delbag ®, SL Benfica®, FC Porto®, Sporting®, Batman™, Virus Attack™, Spider-Man™, Mickey™, Cars™, Transformers™, Ben 10™, Bakugan™, Maya the Bee™, Hello Kitty®, Minnie™, Disney Fairies™, Disney Princess™, Barbie ®, Camp Rock™, Hannah Montana®, High School Musical™, My Little Pony™, Soy Luna™, Trolls™.

https://www.jminacio.com/

Ако искате и вашите магазини да са изпълнени с детски усмивки, то ние:

* ще ви предложим най-актуалните ни артикули;

* ще ви изпратим ценови каталог;

* ще ви предложим много добри условия за съвместна работа;